Tuesday, March 1, 2011

Windows Live Mesh bereikt 5 miljoen aangesloten apparaten

Windows Live Mesh bereikt 5 miljoen aangesloten apparaten: "

Vandaag zijn we verheugd om aan te kondigen een belangrijke mijlpaal: Windows Live Mesh is nu verbonden tot 5 miljoen apparaten, met meer dan 3 miljoen gebruikers synchroniseren 2,2 petabyte naar de cloud. Windows Live Mesh werd uitgebracht op 30 september 2010, en sloot zich aan SkyDrive, een dienst al gebruikt door 70 miljoen klanten, als een kernonderdeel van de consument van Microsoft cloud-strategie.

To the cloud!

Dit markeert een belangrijk moment in de gestage overgang naar een wereld waar mensen zullen gebruik maken van een mix samen van cloud services & PC-gebaseerde applicaties. Als een bedrijf, wij geloven dat deze trend zich zal voortzetten als mensen zoeken naar een persoonlijk evenwicht in hoe zij het beheer van hun gegevens op meerdere apparaten en diensten.

Dit is in tegenstelling tot degenen die geloven dat het een wolk alleen-wereld en dat alles moet en zal live online. Het is een simpel idee, maar onze klanten vertellen ons dat ze willen een keuze in wat het beste werkt voor hen.

Te leveren deze keuze, is onze strategie gericht consumenten wolk in drie delen:

  1. Het aanbieden van wereld-klasse e-mail en chat diensten met Hotmail en Messenger die verbinding maken met diensten als Facebook, MySpace, LinkedIn, Gmail, Yahoo Mail en meer dan 75 andere websites over de hele wereld
  2. Het bieden van een geweldig platform voor anderen op te bouwen, waaronder Microsoft-services, zoals de Xbox , Office en Windows Phone 7
  3. Aansluiten Windows naar de cloud met Windows Live Essentials

In het bijzonder, we zijn alleen succesvol in het verbinden van Windows naar de cloud als we software te bouwen die maakt het gemakkelijk voor de klanten bij elkaar te brengen die twee werelden. Sinds 2005 heeft Windows Live is ontworpen met dit in gedachten, waardoor Windows 'erfgoed van de keuze, samen met de verbondenheid van de wolk.

We zijn verheugd om te zien onze klanten omarmen dit verbondenheid, over de hele wereld, en allemaal gratis.

Dharmesh Mehta
Directeur, Windows Live Product Management

"

No comments: