Sunday, March 13, 2011

Na de aardbeving beelden van Japan

Na de aardbeving beelden van Japan: "(Cross-gepost van de LatLong Blog )

In reactie op de verwoestende aardbeving en de daaropvolgende tsunami die Japan trof, hebben we samen met onze satellietbeelden providers met de meeste bezorg de laatste beschikbare gegevens van de getroffen gebieden.

Om deze hoge resolutie beelden, met dank aan onze partners op GeoEye, download deze KML-bestand en verkennen in Google Earth . U kunt ook de beelden met Google Maps , of eens een kijkje op deze Picasa-album van vóór-en-na foto's. Hier is een voorbeeld:

Voor en na de aardbeving en de tsunami. Boven is Yuriage in Natori, hieronder is Yagawahama, beide zijn in de prefectuur Miyagi. High-resolution versie van deze foto .

We werken om rechtstreeks verstrekt hij deze gegevens om de respons organisaties op het terrein om hun inspanningen te hulp. We hopen dat deze nieuwe, geactualiseerde satellietbeelden is waardevol voor ze net zo goed als iedereen naar aanleiding van deze situatie om de omvang van de schade te illustreren.

U kunt meer informatie vinden over de ramp en de middelen voor mensen in nood op onze Crisis Response pagina in Engels en Japans . U kunt ook volg @ earthoutreach op Twitter voor up to date blijven met onze mapping en beelden inspanningen.

Geplaatst door Ryan Falor, Google Crisis Response-team
"

No comments: