Monday, March 14, 2011

Wat is er nieuw met Blogger

Wat is er nieuw met Blogger: "(Cross-gepost van Blogger Buzz )

2010 was een belangrijk jaar voor Blogger. We gecementeerd onszelf als een van de grootste blogging platforms en de zesde grootste website ter wereld, volgens Alexa . Blogger-gebruikers publiceerde meer dan een half miljard blog posts, die werden gelezen door meer dan 400 miljoen actieve lezers over de hele wereld. We introduceerden template designer , real-time statistieken , comment spam filtering , mobiele templates , web fonts en meer . En om alle top it off, werden we genoemd de meest betrouwbare blogdienst rond.

2011 belooft een spannend jaar te worden.



Om te beginnen, we schoppen dingen uit op SXSW door het geven van mensen een voorproefje op onze volgende generatie gebruikersinterface. Het nieuwe ontwerp is niet alleen schoner en moderner, maar het maakt ook gebruik van Google Web Toolkit , het leveren van de nieuwste webtechnologie.

Huidige berichteditor


Nieuwe post-editor

Huidige dashboard

Nieuw dashboard

We zullen ook onze presentatie van nieuwe content discovery-functie waarmee u interessante en gerelateerde inhoud te ontdekken op basis van de onderwerpen van de blog die u momenteel leest.


Dit zijn slechts een paar nieuwe functies die we willen met u delen. We kijken uit naar de hele onthulling meer 2011!

Als je in Austin voor SXSW, zeker om ons te bezoeken op de Google-stand of kom langs en ​​onze genieten van een drankje met ons vanavond op de jaarlijkse Blogger bash .

Geplaatst door Kim Chang, Product Manager, Blogger
"

No comments: