Wednesday, March 30, 2011

When in Rome: Nieuw Street View beelden van historische sites in Italië en Frankrijk

When in Rome: Nieuw Street View beelden van historische sites in Italië en Frankrijk: "(Cross-geplaatst op de Lat Long Blog )

Zijn we bezig geweest met trappen de Street View- trike rond de hoekjes en gaatjes van storied sites in Europa, met inbegrip van paleizen, monumenten en kastelen, zodat u ze kunt verkennen in Google Maps met Street View.

Vanaf vandaag kunt u enkele van de meest historische en architectonisch belangrijke bezienswaardigheden in Italië en Frankrijk, met inbegrip van UNESCO monumenten in Rome, het centrum van Florence en prachtige kastelen op het Franse platteland.

In aanvulling op het zien van de buitenkant van archeologische sites zoals de Imperial Forum en het Colosseum in Rome, kunt u nu ontdekken in het Colosseum en stel jezelf bekijken naumachiae -gesimuleerde zeeslagen waarvoor het Colosseum werd gevuld met water-of spreken met staatslieden in de keizerlijke Forum .

Binnen het Colosseum, Rome

In een paar klikken kunt u navigeren door eeuwen geschiedenis. Begin bij de geboorteplaats van Rome, de Palatijn , waar de mythische stichters van de stad, Romulus en Remus werden gevonden en gered door een wolvin, en waar de meeste oude gebouwen van de stad gevestigd zijn. Volg de Via Appia , een weggetje dat Rome werd een van de meest strategisch belangrijke wegen van het oude. Na de lange wandeling, de ervaring van de pracht en praal van het keizerlijke Rome op de Thermae (Baden) van Diocletianus -oude wellness-en culturele centra met 33 hectare van zwembaden, sporthallen en openbare bibliotheken.

Baden van Diocletianus

Na omzwervingen in Rome, kunt u snel vooruit in de tijd om getuige te zijn van de beroemde architectonische wonderen van de Italiaanse Renaissance, met inbegrip van Giotto's Campanile (klokkentoren) en Brunelleschi's Cupola (koepel) in Santa Maria del Fiore in Florence . Terwijl in Florence niet te missen in de gelegenheid te wandelen door de Ponte Vecchio en de winkel op de beroemde ambachtelijke juweel winkels gebouwd op de top van!

Santa Maria del Fiore, Florence

In Frankrijk, kunt u schilderachtige kastelen en verwen uw fantasieën waarin je leeft als het Franse koningshuis door middel van een virtuele wandeling door het prachtige Fontainebleau .

Château d'Fontainebleau

Beginnen met het verkennen van deze sites in ons Street View gallery , of zoek je favoriete historische plekken direct in Google Maps .

Geplaatst door Marco Zennaro, Senior Software Engineer
"

No comments: