Tuesday, March 1, 2011

Picasa Web Nieuwe Homepage

Picasa Web Nieuwe Homepage: "Picasa Web's homepage is aangepast om volgende benadrukken de foto's recent zijn geüpload door de mensen die je bent. De homepage geeft niet langer al uw albums, zodat je alleen zult kunnen de meest recente 8 albums te zien.

"Dit nieuwe ontwerp centra rond foto's die voor u interessant zijn. We wilden geven u een snellere toegang tot de nieuwste foto's van je familie en vrienden samen met een aantal prachtige foto's van de getalenteerde Picasa-community. Wanneer u zich aanmeldt bij Picasa-webalbums, moet u zal niet alleen albums zie je eigen, maar albums die zijn gedeeld met u, de laatste openbare albums van mensen die je volgen, en aanbevolen foto's van de Picasa-community op uw homepage, " legt Google Ping Chen .


Terwijl "recente activiteit" is altijd een sectie op de homepage, nu kun je niet negeren. YouTube's homepage is onlangs overgestapt op een feed te bekijken , een stroom van activiteiten populair door Facebook.

Als u niet graag de nieuwe homepage, bookmark deze URL: https: / / picasaweb.google.com / lh / myphotos of klik op "Mijn foto's" wanneer een bezoek aan de homepage.


"

No comments: