Wednesday, April 13, 2011

5 jaar Google Calendar en een nieuwe (nuttig) favicon

5 jaar Google Calendar en een nieuwe (nuttig) favicon: "Geplaatst door David Tattersall, Product Manager

Op 13 april 2006 hebben we vrijgegeven Google Agenda voor de wereld. Wat begon als een experimenteel project door verschillende Googlers is uitgegroeid tot een dienst die miljoenen mensen afhankelijk van iedere dag geworden. Van fotografie studio's aan scholen aan luchtvaartmaatschappijen die supermarkten, ontdekken we nieuwe manieren waarop mensen zijn agenda op basis van de hele tijd.

Een verjaardag zou een verjaardag niet zonder een kadootje, dus vandaag zijn we blij dat we onze laatste kleine toevoeging aan te kondigen: de up-to-date favicon. Als je kijkt naar de Google Agenda-pictogram aan de bovenkant van uw browser venster, zal het niet langer altijd display "31", maar zal in plaats daarvan te veranderen aan de huidige dag van de maand weer. De datum van vandaag is nu altijd een korte blik weg.

Als je niet ziet de nieuwe up-to-date favicon al, moet u binnen de komende paar dagen. Om up-to-date over alle dingen die Google Agenda, kijk op ons Twitter-account (en voel je vrij om ons te vertellen hoe je bent te gebruiken Calendar).

De Google Agenda-ploeg vieren onze 5e verjaardag op Google Zurich
"

No comments: