Monday, April 11, 2011

Investeren in 's werelds grootste zonne-energie centrale toren

Investeren in 's werelds grootste zonne-energie centrale toren: "We hebben investeerde $ 168 miljoen in een spannende nieuwe zonne-energiecentrale die wordt ontwikkeld door BrightSource Energie in de Mojave woestijn in Californië. Brightsource's Ivanpah Solar Electric Generating System (ISEGS) zal genereren 392 bruto MW van schone, zonne-energie. Dat is het equivalent van het nemen van meer dan 90.000 auto's van de weg gedurende de levensduur van de plant, naar verwachting meer dan 25 jaar. De investering maakt business sense en zal ervoor zorgen dat een van 's werelds grootste zonne-energie projecten is afgerond.

We moeten slimme kapitaal om onze energiesector te transformeren en een schone energie toekomst op te bouwen. Dit is onze grootste investering tot nu toe, en we hebben nu meer dan $ 250 miljoen in de schone energiesector. We zijn enthousiast over Ivanpah omdat onze investering zal helpen implementeren van een dwingende zonne-energie technologie die betrouwbare schone energie levert, met de mogelijkheid om aanzienlijk te verminderen kosten op toekomstige projecten.

Power torens, die met succes is aangetoond in de VS en het buitenland op kleinere schaal, zijn gebaseerd op een relatief eenvoudige idee. De technologie werkt met behulp van een veld van spiegels, genaamd heliostaten , aan de stralen van de zon te concentreren op een zonne-ontvanger op de top van een toren. De zonne-ontvanger genereert stoom, die hen spins een traditionele turbine en de generator te maken elektriciteit. Power torens zijn zeer efficiënt, omdat al die spiegels richten een enorme hoeveelheid zonne-energie op een klein gebied om stoom onder hoge druk en temperatuur (tot 1000 graden F) te produceren. Denk na over het branden van een plukje gras met een vergrootglas, alleen vermenigvuldigd met duizenden (of de oorspronkelijke aanvraag: Archimedes Heat Ray dat naar verluidt gebruikt spiegels om te branden! vijandelijke schepen ').

Brightsource Energy Solar Energy Development Center in Israël Negev-woestijn

Verscheidene grote zonne-energie projecten in de werken in het zonnige Zuidwest (en over de hele wereld), maar Ivanpah zal de eerste zonne-energie toren systeem van deze omvang zijn. De Ivanpah Power Tower zal ongeveer 450 meter hoog en zal 173.000 heliostaten, elk gebruik met twee spiegels. Het project wordt gebouwd door Bechtel, een groot ingenieursbureau. De bouw begon in oktober 2010 , en zal naar verwachting klaar in 2013.

De Ivanpah project zal ook worden gefinancierd door NRG en met schone energietechnologie leninggaranties verstrekt door het Amerikaanse ministerie van Energie. We hopen dat het investeren in Ivanpah sporen ontwikkeling en inzet blijven van deze veelbelovende technologie, terwijl het stimuleren van andere bedrijven om soortgelijke investeringen te doen in duurzame energie.

Geplaatst door Rick Needham, directeur van Green Business Operations
"

No comments: