Friday, April 29, 2011

Meer manieren om bestanden en mappen uploaden naar Google Docs

Meer manieren om bestanden en mappen uploaden naar Google Docs: "Google Chrome 7 begonnen met het uploaden van map Support , maar niet veel mensen gebruik gemaakt van deze functie tot Google Docs is ingeschakeld . "We hebben toegevoegd map te uploaden via de nieuwe Upload menu in de nieuwste versies van Chrome, Firefox en Safari. De bestaande mappenstructuur behouden blijft bij het ​​uploaden, wat betekent dat mappen in mappen ook uploaden en worden collecties binnen collecties ', verklaarde Google .


Firefox en Safari-gebruikers moeten een Java-applet om mappen te uploaden installeren. Deze browsers hebben geen native ondersteuning voor het uploaden van mappen, maar de Java-applet heeft een belangrijk voordeel: u kunt tegelijk te uploaden beide mappen en bestanden.



Google vervangen het uploaden pagina met een meer intuïtieve interface. Bestanden en mappen worden geüpload naar de geselecteerde collectie en u kunt de voortgang volgen in een nieuw paneel te controleren aan de onderkant van de pagina. Bestanden worden weergegeven direct nadat ze zijn geüpload, zodat u snel kunt delen of bewerken.


U kunt ook bestanden uploaden met behulp van slepen en neerzetten in Chrome, Firefox en Safari. Het is sneller en veel gemakkelijker, vooral als je wilt een aantal bestanden van het bureaublad te uploaden. Al deze functies zijn langzaam uitgerold, dus u kunt nog niet zien.


Google bracht een fundamentele Android app voor Google Docs , dat kun je bestanden uploaden, naast het bekijken en bewerken van uw documenten. De aanvraag niet toe te voegen veel functies die niet beschikbaar zijn in het mobiele web app: kunt u snel bestanden vinden, deel ze met de telefoon contacten en documenten maken van foto's. "De Docs app kunt u ook direct te openen documenten van Gmail U kunt ook een widget toe te voegen aan uw home-scherm voor eenvoudige toegang tot de drie kerntaken:. Springen om je ster documenten, en daarbij een foto te uploaden, of het creëren van een nieuw document met een tik ", informeert Google .


Google Spreadsheets kunt u nu afbeeldingen uploaden en voeg ze toe aan uw lakens. "Vanaf het menu Invoegen de optie Afbeelding ... Vervolgens kies je een image-bestand te uploaden naar uw spreadsheet. Met deze functie kunt u het uploaden van afbeeldingen een reeds op uw computer opgeslagen, zoeken naar een afbeelding online, of persoonlijke foto's direct toe te voegen uit een van uw Picasa-webalbums. "

Google Docs is nu meer informatie over het uploaden en beheren van bestanden en minder over het bewerken van bestanden, dus de volgende logische stap is het toevoegen van bestanden synchroniseren.


"

No comments: