Sunday, April 10, 2011

Berichten voor Japan

Berichten voor Japan: "Een maand geleden, een enorme 9.0 aardbeving en een van de ergste tsunami in de geschiedenis trof het noordoosten van Japan. Veel mensen in de meest getroffen gebieden hebben nog steeds de onmiddellijke behoefte aan onderdak en leveringen, en we blijven helpen door het handhaven van de Crisis Response pagina en building tools en middelen in verband met de ramp.

Sinds de crisis hebben mensen over de hele wereld verstuurd ontelbare boodschappen van hoop en steun aan de bevolking van Japan. Sommigen van hen toonde sympathie voor de slachtoffers. Anderen moedigde ons aan om vooruit te kijken. Het lezen van deze berichten, velen van hen in het Engels, je kunt het niet helpen maar voel de steun uit de hele wereld. Maar we wilden meer mensen in Japan het kon horen van deze supporters en het gevoel dat hetzelfde gevoel van hoop, zelfs als de afzenders een andere taal sprak.



Dus we hadden een idee: een site waar mensen over de hele wereld kon input berichten voor Japan in hun eigen taal en hebben ze automatisch vertaald in het Japans, terwijl het werven van fondsen naar Japan te helpen. En vandaag, we zijn blij om te delen messagesforjapan.com . Op de site kunt u boodschappen en hebben ze automatisch vertaald naar het Japans door Google Translate. Natuurlijk kunnen mensen die Japans spreken ook berichten plaatsen in het Japans als ze willen. U kunt zien dat berichten op de wereldkaart, bladert ze in hun oorspronkelijke taal of in het Japans en doneren aan de heropbouw. We zijn van plan om een ​​aantal van deze berichten te leveren aan mensen in Japan via offline media.

In 1995 was ik vrijwilliger bij de ramp gebied na de Grote Aardbeving Hanshin in Kobe, Japan. Na de gekte van de eerste paar weken, realiseerde ik me hoe lang het duurt om te herstellen van een ramp, en hoe belangrijk is het om weer op te bouwen niet alleen de getroffen steden en dorpen, maar ook mensen geesten. Met deze recente crisis, is er geen twijfel over bestaan ​​dat we nog een lange weg te gaan hebben. We hopen dat deze berichten uit de hele wereld zal inspireren tot het volk van Japan als we deze uitdaging, en dat de donaties verhoogd door middel van deze site en anderen zullen het land te helpen op zijn weg naar de wederopbouw.

Een laatste opmerking: Donaties die via de crisisbestrijding pagina hebben overschreden vijf miljoen dollar tot nu toe. Wij waarderen uw bijdragen en dank u voor uw voortdurende steun.

Geplaatst door Naoki Sadakuni, Product Marketing Manager, Google Japan
"

No comments: