Friday, April 1, 2011

Google April Fools 'Day 2011

Google April Fools 'Day 2011: "Dit jaar zijn Google's hoaxes minder geïnspireerd en sommige van hen zijn niet origineel, hetzij. Hier zijn een aantal van hen:

1. Google China uitgevonden teleportatie . "Door het zoeken te laten Google je door tijd en ruimte, de meeste willen uw aankomsttijd te bereiken, plaats, met een meeslepende manier te zien alles wat je wilt zien." ( machine translation )


2. Gmail Motion is een nieuwe manier om Gmail-controle met behulp van lichaamstaal. "Voor het gebruik van Gmail Motion, heb je een computer nodig met een ingebouwde webcam. Zodra je Gmail-Motion staat vanaf de pagina Instellingen, zal Gmail kan uw webcam als je je aanmeldt en automatisch een van de gedetecteerde bewegingen herkennen via een ruimtelijke tracking algoritme. We ontwierpen de bewegingen worden eenvoudig en intuïtief uit te voeren en overleg gepleegd met topexperts in kinestetics en beweging van het lichaam bij het uitwerken van hen. "



Opera had een soortgelijk hoax twee jaar geleden: Opera Face Gestures .

3. Google huurt autocompleters . "Ben je gepassioneerd over het helpen van mensen? Ben je intuïtieve? Heeft u vaak het gevoel dat je weet wat je vrienden en familie denken en kunnen hun gedachten af ​​voordat ze kunnen worden? Ben jij een ongelooflijk snelle Google zoeker? Leuk, zo snel dat je kunt do 20 zoekopdrachten voor je moeder doet 1? " Als u hebt "goede typevaardigheid (ten minste 32.000 WPM)", u bereid bent te "verhuizen naar plaatsen als Nauru en Tuvalu om de kennis van lokaal nieuws en trends te ontwikkelen obscure" en je hebt een "certificaat in psychische lezen", dan kun je een baan bij Google.



4. YouTube presenteert de top virale video's in 1911 . "Vandaag hebben we 100 jaar YouTube te vieren, en we dachten dat we zouden op onze inaugurele jaar met een re-print van onze eerste blog post weerspiegelen uit 1911. Ter ere van deze mijlpaal, vandaag homepage is een weergave van hoe u zou kunnen hebben bekeken het 100 jaar geleden. Check out enkele van de meest populaire video's van de tijd en zeker uit te proberen onze nieuwe upload-modus die oproeping een paardenkoets te halen uw video inzending van uw huis. "

"

No comments: