Wednesday, September 14, 2011

+ Fragmenten op Google Maps: als je kunt zien, kun je delen

+ Fragmenten op Google Maps: als je kunt zien, kun je delen: We hebben onlangs gelanceerde + snippets voor de gebruikers en uitgevers, waardoor het gemakkelijk is om een webpagina dan bezoeken en te delen op Google +. We willen delen over Google net zo makkelijk, dus vandaag zijn we brengen + snippets op Google Maps .

Stel, je bent een weekend trip naar Napa planning. Je paklijst bevat waarschijnlijk een routebeschrijving , hotel informatie en een lijst van nabijgelegen wijngaarden . Velen van jullie bezoek aan Google Maps voor dit soort informatie reeds. Maar met + snippets, kan Google +-gebruikers eenvoudig delen richtingen of plaatsen (bijvoorbeeld) met medereizigers. Klik gewoon op "Delen ..." in de Google + balk aan de bovenkant van het scherm, en wat je ziet op Maps is wat je ziet in de Sharebox-klaar om te delen met je cirkels:

+ Fragmenten op Google Maps: Routebeschrijving , Plaatsen , de zoekresultaten

Met de lancering van vandaag, Google Maps samen met andere Google-producten zoals boeken, aanbiedingen en Product Search in het hebben van + snippets. En net als Maps, wat je ziet op het scherm is wat je deelt just-klik op "Delen ..." in de Google + bar te onthullen van de + fragment:

+ Fragmenten op Google Books , aanbiedingen en Product Search

We zullen uitrollen + snippets veel meer Google-producten in de toekomst, dus stay tuned. In de tussentijd kunnen we niet wachten om te zien hoe andere uitgevers hun eigen + snippets aan te passen , op het web.

(Cross-gepost op de Lat Long blog )

Geplaatst door Bradley Horowitz , vice-president Product Management

No comments: