Tuesday, September 20, 2011

Google + voor iedereen

Google + voor iedereen: Drie maanden na de lancering, Google + niet meer nodig uitnodiging en het is beschikbaar voor iedereen die heeft een Google-account. "De afgelopen 12 weken hebben we in het veld proef, en in die tijd hebben we geluisterd en veel geleerd. We zijn niet in de buurt gedaan, maar met de verbeteringen die we tot nu toe hebben gemaakt zijn we klaar om te verplaatsen van veldonderzoek naar beta, " informeert Google .

De dienst heeft een stuk beter , sneller dan enig ander Google-product ooit vrijgegeven. Na de aankondiging van de openbare gegevens API's , Google toegevoegde ondersteuning voor Spots in de Android app en voegde de optie om een Hangout uitzending, maar slechts voor een klein aantal gebruikers. "We beginnen met een beperkt aantal zenders, maar elk lid van de Google + gemeenschap kan inch afstemmen Sterker nog: we zullen het hosten van onze allereerste On Air hangplek met will.i.am op woensdag avond, 21 september. Voor meer informatie bezoek will.i.am 's profiel op Google +. "


Hangplek heeft vele andere functies die u kunt bekijken door te klikken op "Try Spots met extra's": screensharing, schetsblok, Google Docs integratie en de naam hangplekken 'voor als je mee wilt doen of maak een openbare ontmoetingsplaats over een bepaald onderwerp ".


Het zoekvak is nu meer bruikbaar, want je kunt gebruiken om berichten van je vrienden en van andere Google-gebruikers + te vinden. Google kunt u ook uw resultaten te beperken tot mensen en op te slaan uw zoekopdracht.


Google geeft geen informatie over het aantal Google + gebruikers, maar een Comscore rapport van augustus schatte dat "in slechts een maand, Google + heeft 25 miljoen bezoekers gevangen". Het is waarschijnlijk dat Google + veel meer gebruikers heeft vandaag en het aantal zal groeien, nu dat de dienst niet langer uitnodiging nodig. Google + is de eerste sociale dienst gelanceerd door Google, dat is eigenlijk succesvol.

No comments: