Wednesday, September 14, 2011

Google Goggles maakt van je telefoon camera Slimmer

Google Goggles maakt van je telefoon camera Slimmer: Google Goggles is een applicatie die is soms nuttig, maar het is niet goed genoeg om te gebruiken het elke keer als je iets wilt over een object te vinden. De Android app heeft een nieuwe functie die het integreert met de Camera app, upload alle foto's die u neemt om de servers van Google en toont meldingen in de statusbalk wanneer Goggles vond iets nuttigs. Het klinkt misschien griezelig, maar het maakt je telefoon camera slimmer.

"Met deze nieuwe opt-in functie in Goggles, kunt u eenvoudig foto een beeld met behulp van je telefoon camera, en Goggles werkt op de achtergrond om uw beeld te analyseren. Als uw foto bevat items die Goggles kan herkennen, de app zal u op de hoogte, " aldus Google . De functie is standaard uitgeschakeld, maar u kunt deze in te schakelen vanaf de pagina met instellingen door te kiezen voor "Zoek vanaf Camera".



Het is waarschijnlijk een goed idee om alleen in staat deze optie wanneer u op vakantie bent of wanneer u van plan bent om barcodes fotograferen voor de producten die u wilt kopen. Het is ook handig als je in een boekhandel en u wilt "bookmark" een paar boeken.

Google Mobile help center informeert dat "elke Bril query's ongeveer 100 KB aan gegevens verbruikt" en u kunt de hoeveelheid data die wordt verbruikt door de optie "Zoeken op WiFi-netwerken" onder "Mobile Connection".

"Zoek vanaf Camera" is een van de kenmerken die niet beschikbaar zijn in de Google app voor de iPhone, omdat iOS 'achtergrond API's zijn niet zo krachtig. Als je een Android-apparaat, installeren Google Goggles 1.6 uit de Android Market.

No comments: