Tuesday, September 20, 2011

Google Wallet

Google Wallet: Google vond een interessante manier om de Google Wallet app te lanceren voor Android: als een over-the-air update voor 4G Sprint Nexus S telefoons. Google Wallet maakt gebruik van de NFC-chip van Nexus S telefoons en stelt u in staat om credit card betalingen te doen bij fysieke winkels met je Android-smartphone.

"Google Wallet kunt u betaalt met uw Citi MasterCard kredietkaart en de Google Prepaid Card, die kunnen worden gefinancierd met een van uw bestaande plastic creditcard. Als dank aan early adopters, zijn we een $ 10 gratis bonus toe te voegen aan de Google Prepaid Card als je het instellen in Google Wallet voor het einde van het jaar ", informeert Google . De Google Prepaid Card wordt aangedreven door MasterCard en Geld Network en het is een tijdelijke oplossing totdat je credit cards toevoegen van andere bedrijven. Google zegt dat de aanvraag kunnen ondersteunen voor Visa, Discover en American Express-kaarten toe te voegen in de toekomst.

Google Wallet is meer dan een contactloze betaling oplossing: het is een virtuele portemonnee die informatie kan opslaan over uw credit cards, coupons, loyalty kaarten, cadeaubonnen, tickets en nog veel meer. Het is ook een geweldige kans voor Google om te integreren Google aanbiedingen en maken het eenvoudiger te gebruiken doordat de consumenten om te betalen, biedt verlossen en loyaliteit punten in een enkele stap met behulp van hun mobiele telefoon te verdienen. Google zegt dat het geen toegang heeft tot de lijst van producten die je koopt, maar deze functie kan worden toegevoegd in de toekomst.

Hoewel Google Wallet lijkt een handige oplossing, kunnen veel mensen niet te gebruiken omwille van privacy of veiligheid redenen. Google zegt dat de betaling referenties worden opgeslagen in een aparte chip genaamd Secure Element en alleen geautoriseerde programma's kunnen starten overgangen. Google Wallet gebruikers nodig hebben om de PIN-code in te voeren om een ​​betaling te bevestigen, zodat iemand die vindt een Android-telefoon kan niet de app gebruiken, omdat hij niet weet van de code.

Google's visie is het creĆ«ren van een "open commerce ecosysteem" die ondersteuning bieden voor tal van betaalinstrumenten, API's waarmee het toevoegen van spaarpunten, overdragen biedt, kwitanties en nog veel meer. Google Wallet is Google Checkout is uitbreiding van offline betalingen en het is een grote kans voor Google om een ​​succesvolle betalingssysteem. PayPal zal binnenkort een soortgelijke dienst aanbieden en Apple's iPhone 5 kan een NFC-chip bevatten , zodat Google Wallet zal enige concurrentie.

No comments: